Докато провеждаме среща с избирателите в селата Кошарево, Непразненци и

...
 Докато провеждаме среща с избирателите в селата Кошарево, Непразненци и
Коментари Харесай

Борис Цветков, БСП: Умишлен е палежът в кметството в Долна Секирна

 _2024 izbori_v013

 

" Докато организираме среща с гласоподавателите в селата Кошарево, Непразненци и Ноевци с паника научихме за зародилия пожар в село Горна Секирна, община Брезник.
Благодаря за сигнала и за бързата реакция на екипа на пожарната, който незабавно ликвидира пожара и не позволи спомагателни вреди и рискове за хората.
В същото време показвам своята угриженост и паника по отношение на оповестена информация от Министерство на вътрешните работи, че пожарът евентуално е тенденциозен и е ориентиран против канцеларията на кметския наместник на село Горна Секирна от Българска социалистическа партия. "

 

Това съобщи лидерът на Българска социалистическа партия за Пернишкия изборен регион Борис Цветков.


" Ако тази информация се удостовери при следствието на пожара ще се окаже, че се връщат времената назадничавост, експанзия и похищения към политически съперници и представители на институциите.
Настоявам за незабавно и задълбочено следствие на пожара, неговите подбудители и причинители. Обръщам се към всички политически сили в област Перник да се разграничат от сходни дейности и да организираме политическата акция в границите на закона и на естествения политически спор, не позволяващ сходни престъпления ", уточни той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР